Τα χημικά στην πισίνα

Η σωστή χρήση και η σωστή δοσολογία των προϊόντων που βοηθούν το νερό να διατηρείται καθαρό και ασφαλές είναι απαραίτητη.

 

Η πισίνα σας είναι σαν ένα κόσμημα. Και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται. Με όλη την απαραίτητη φροντίδα και προσοχή, ώστε να είναι πάντα σε τέλεια φόρμα. Αλλά και καθαρό και ασφαλές. Το καθαρό και διάφανο νερό δεν είναι μόνο συνώνυμο της ομορφιάς, αλλά και της ασφάλειας για όσους κάνουν μπάνιο. Και η απολύμανση μέσω της σωστής χρήσης των σωστών χημικών είναι καλός κανόνας και καθήκον. 

Καθημερινά, υπάρχουν πολλές αιτίες που συμβάλλουν στο να κάνει το νερό να χρειάζεται φροντίδα, πρώτα από όλα ο αριθμός των ανθρώπων που κάνουν μπάνιο, αλλά και η φυσική μανία όλων των εξωτερικών παραγόντων: από την ξαφνική καταιγίδα μέχρι το αεράκι που φυσάει τόσο πολύ στη δεξαμενή. οργανικό υλικό, μέχρι την αναπόφευκτη παρουσία βακτηρίων. 

Το να μην φροντίζεις την πισίνα ισοδυναμεί με το να δίνεις το πράσινο φως σε μια σειρά από αρνητικά γεγονότα. Εν τω μεταξύ, το νερό γίνεται θολό, επομένως, σε σύντομο χρονικό διάστημα, η έλλειψη συντήρησης το καθιστά ιδανικό δοχείο για την ανάπτυξη και τον πολλαπλασιασμό των φυκιών και των βακτηρίων. Εξυπακούεται ότι μια παρόμοια κατάσταση θέτει σε κίνδυνο την υγεία των κολυμβητών, αλλά και τη δομή του ίδιου του κολυμβητηρίου που αρχίζει να φθείρεται. 

Δεν χρειάζεται να πας σε όλα αυτά! Έτσι, τα καλά μας νέα μπορούν να ξεκινήσουν με την καταλληλότητα του συστήματος φιλτραρίσματος για το μέγεθος της δεξαμενής. Και συνεχίστε με τη σωστή χρήση των σωστών χημικών. 

Σε συνεννόηση, το σύστημα φιλτραρίσματος και τα χημικά είναι στρατηγικά για την εξάλειψη της λεγόμενης ορατής βρωμιάς, το πρώτο, και την πρόληψη ή την καταπολέμηση των βακτηρίων και των φυκιών, το δεύτερο. 

Μερικές φορές, ακόμη και το καθαρό νερό μπορεί να είναι παραπλανητικό και να κρύβει στοιχεία που είναι ρυπογόνα και επιβλαβή για την υγεία του δέρματος και των ματιών. Ως εκ τούτου, πρέπει πάντα να χρησιμοποιείτε τα σωστά χημικά. Για παράδειγμα, απολυμαίνετε συνεχώς με χλώριο. Μεταξύ άλλων, στις δόσεις χλωρίου, ένα μέρος καταναλώνεται εξαλείφοντας τις ανεπιθύμητες παρουσίες, ένα άλλο παραμένει στη δεξαμενή έτοιμο να αναλάβει δράση ενάντια σε νέες αποικίες μικροοργανισμών και ρύπων. 

Στο  www.e-klaloudis.com θα βρείτε όλα τα χημικά προϊόντα που είναι απαραίτητα για τη σωστή και συνεχή συντήρηση του νερού της πισίνας σας: από  χλώριο  έως αντιφύκια , μέχρι  Flocker , το κροκιδωτικό χρήσιμο για τη διευκόλυνση, τη βελτίωση και την επιτάχυνση του καθαρισμού του νερού, και στο  MetalStop , το οποίο αποτρέπει και εξαλείφει τις εναποθέσεις αλάτων και τη συσσώρευση διαλυμένων μετάλλων στην πισίνα.